Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfärsbiffar med bulgur

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Nyttig, god, snabblagad och billig rätt som passar båda till vardag och helg. Eller varför inte till barnkalaset...

Ingredienser

Instruktioner

Låt ströbröd och mjölk svälla i 5 minuter. Tillsätt kycklingfärs, ägg, dijonsenap, dragon, kycklingfond, salt och peppar. Arbeta till en smidig färs. Klicka färsen i en stekpanna med matfett. Stek på medelvärme, ca 3 minuter per sida. Koka bulgur. Tillsätt skalade och rivna rödbetor. Blanda créme fraiche med tärnat äpple, skivad purjolök, salt och peppar. Garnera med timjan. Servera sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • enAnnan 18 juli 2013

    Mycket goda biffar! Och såsen till likaså. Men vi skippade rödbetan i bulguren och kokade bara i buljong. Tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.