Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfärs grundrecept

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tänkte först skriva in receptet på en färsrulle, men man kan ju göra så mycket mer än så - hamburgare, köttbullar, pannbiff. Ja, det är väl bara fantasin som sätter gränser... Jag har ost och bacon i för mer smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna kycklingfiléerna, lägg i en matberedare. Klipp eller skär baconet i mindre bitar, lägg i matberedaren. Lägg i osten. Mixa ihop allt till en slät färs.
  2. Sätt gärna färsen i kylen ett tag innan du använder färsen till nästa moment - biff, hamburgare, köttbullar, färslimpa, färssås m.m.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.