Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfajitas ala thefitnessinternet

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett bättre och nyttigare fredagsmys!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj av bönorna i ett durkslag och lägg bönor och ärtor i en bunke.
  2. Finhacka feferoni, lök och pressa vitlöken som sedan placeras i bunken med bönor. Dela limen och pressa över bönorna, riv gärna ner lite skal i för mer smak.
  3. Släng i en tsk salt och 3 msk olivolja i bunken. Alla ingredienser ska nu blandas ordentligt och förvaras i kylen under tiden kycklingen steks.
  4. Strimla kycklingen i önskad storlek. Sätt på en stekpanna på hög värme och genomstek kycklingen. Tycker du det är svårt att få den saftig avslutar du stekningen med 10 min i ugnen. Strimla paprikan och stek tillsammans med kycklingen.
  5. När kycklingen är tillagad håller du i ca 2 dl vatten och krydda, blandas väl och låt vattnet sjunka en aning. Blanda bönsallad och kyckling i ett fajitabröd och njut.
  6. Passar bra med hemmagjord guacamole.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.