- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ett bättre och nyttigare fredagsmys!
Instruktioner
- Skölj av bönorna i ett durkslag och lägg bönor och ärtor i en bunke.
- Finhacka feferoni, lök och pressa vitlöken som sedan placeras i bunken med bönor. Dela limen och pressa över bönorna, riv gärna ner lite skal i för mer smak.
- Släng i en tsk salt och 3 msk olivolja i bunken. Alla ingredienser ska nu blandas ordentligt och förvaras i kylen under tiden kycklingen steks.
- Strimla kycklingen i önskad storlek. Sätt på en stekpanna på hög värme och genomstek kycklingen. Tycker du det är svårt att få den saftig avslutar du stekningen med 10 min i ugnen. Strimla paprikan och stek tillsammans med kycklingen.
- När kycklingen är tillagad håller du i ca 2 dl vatten och krydda, blandas väl och låt vattnet sjunka en aning.
Blanda bönsallad och kyckling i ett fajitabröd och njut.
- Passar bra med hemmagjord guacamole.
Publicerat den
17 februari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar