Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med bacon

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Det här är riktigt gott. Mycket bra bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg tinad kycklingfilé i en smord form och pensla med olja. Krydda med salt och peppar. Ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter.
  2. Stek bacon och låt rinna av på hushållspapper. Blanda creme fraiche och cambozola i en kastrull, smält ihop och tillsätt bacon, gräslök, sambal olek samt salt och peppar.
  3. Bred röran över kycklingfilén och ställ in i ugnen i ytterligare 15-20 minuter. Gott med pressad potatis eller ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • ELVYIREN51 4 mars 2009

    Denna rätt var verkligen jättegod!! Den får högsta betyg av mig, detta recept kommer jag att använda mig mycket av.

  • irina79 7 mars 2009

    Jättegott! Kommer garanterat att göra detta igen!

  • TinaY 10 mars 2009

    Vad skoj att ni tyckte om kycklingen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.