- Serverar: 5 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En av våra barns favoriträtter! Inte ett dugg nyttigt - men gott...
Instruktioner
- Skär kycklingen i små (annars blir det svårt att fylla cannelonirören) strimlor. Stek och krydda (eller använd grillad kyckling).
- Blanda samman hackade, soltorkade tomater, ostarna och hackad spenat/ruccola. Blanda i kycklingen.
- Fyll cannellonirören med sked eller spritspåse.
Lägg rullarna i en smord ugnsform.
- Koka ihop såsen ca 5 minuter. Pressa i vitlöken och krydda.
Den behöver en hel del kryddning, då den blir lite söt av vitlöken...
Häll såsen över cannollonirören, strö över osten.
- Ca 40 minuter i ugnen, 175 grader.
- Servera gärna med en god grönsallad med smulad fetaost, rödlök och oliver!
Publicerat den
14 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar