Snabblagad kycklingfilégryta Serveras med pressad potatis, ärter och sallad
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Mums!! Supergott. Kommer äta detta flera gånger framöver. Enkelt att bjuda på när man har gäster.
Denna SKA jag göra EJ så smal precis , men vad gör det någon gång. Kram SEA
Härlig smakkombination, saknade dock salt och peppar, därför tillsatte jag detta. Lade även till en vitlöksklyfta som pressades ner i grädden. Serverade med jasminris. Gjorde så att det även räckte till måndagens lunchlåda, perfekt att ta med sig! Tidsangivelsen 20 minuter ersatte jag med stektermometer, vid 68 grader togs fatet ut ur ugnen, perfekt! Tackar för ett trevligt recept gör: Janne-G & Lillan
äntligen har jag blivit färdig att prova detta och vi blev MYCKET nöjda kommer att göra det många gånger TACK från Trattisen
Har lagat denna rätt flera ggr och ALLTID gör den succé!
Har gjort denna en gång förut men glömde bedömma den då. Det är en helt underbar rätt,helt i min smak. Har den just nu i ugnen,kan knappt bärga mig tills vi får äta. Gott,Gott. Tack för en god måltid. 030606
Riktigt god rätt........Ädelosten blev ädelost med smak av whiskey. Doften spred sig härligt här i köket.Tack! :)
Mycket gott! Vi åt detta till bulgur och en sallad gjord på gurka, tomat, majs, färsk bladspenat, päron och mozzarella, samt lite pressad citron över salladen. Jag valde att klämma ner resten av tubosten och blanda den i grädden innan jag hällde det över kycklingen. Vi ger en femma för rätten är så enkel och blir så god. Tack för receptet! Mvh ca70
Så jätte god och enkel rätt att göra! Toppen! Blir morgondagens mat port till jobbet!!
Toppengod, har gjort den flera gånger. Kram SEA
Tänk att det kan vara så lätt o så gott! Helt klart full pott från oss.
Mycket gott och enkelt Tackar för receptet, detta kommer göras många gånger :)