Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt att göra när man är många. Har haft den till nyår. Gör den kvällen innan så blir den godast.

Ingredienser

Instruktioner

Linda baconskivorna runt den råa kycklingfiléen (2 st. på varje). Bryn allt så det får lite färg. (ca 3-4 min på varje sida). Lägg den i en smord form. Klipp sedan ned resten av baconet i stekpannan tillsammans med purjolöken (skuren)+ pressa ner vitlöken. Bryn. Häll på vin, chilisås & grädde. Rör ihop. Tillsätt philadelphiaosten. Koka ihop allt så det blir såsigt. Häll såsen över filéerna. Strö osten över. In i ugn 30 min. 225 grader. (Görs den dagen innan = in i ugn 20 min + värm dan efter ca 15 min).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillamilli 21 februari 2009

    Väldigt smarrigt kycklingrecept! Kan verkligen rekommendera detta!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.