X

Kycklingfilé i ugn temperatur recept

Laddar...
Din sökning gav 80 träffarMellans kalla buffé

Jag lade spegelglas på ca 3 meter arbetsbänk i köket och dukade upp på det. Jag lade fram sparsamt av kött och räkor och fyllde på efterhand eftersom det vid öppet hus kan ta några timmar innan alla h..
Panzanella

Panzanella heter på italienska en blandad sallad i vilken även bröd ingår. Den här festvarianten innehåller också både kyckling, bacon, avokado och cambozola.


Skivad filé färdig på fat

Häll en god dressing över fördigstekt, skivad kycklingfilé och låt köttet stå övertäckt i kylen och dra åt sig de goda smakerna från bland annat soltorkade tomater, citron och basilika.


Kyckling- och pancettarullar

Pancetta är ett sorts lättrökt sidfläsk som används mycket i Italien. Här ger det en härligt rökig karaktär till kycklingen. Det kan ersättas med bacon.
Kyckling- & paprikafyllda pajfick..

En variant på härlig paj! Tips! Ersätt gärna kycklingen med 150 g strimlad lättrökt skinka eller kalkon. Dessa behöver du inte steka i förväg utan de används direkt i pajfickorna. Du kan även ersä..


Kycklingfilé i het och krämig sås
Kycklingfilé i het och krämig sås

Kyckling på fredag brukar man ju höra i reklamen. Kyckling är ju billig och bra mat och blir gott om man kryddar det lite extra vilket är fallet med den här kycklinggrytan.