Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jättegod till bandspagetti

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfileerna i halvor. Krydda med ett salt och vitlökspeppar. Bryn tills fileérna fått fin färg. Lägg sedan kycklingen i ugnsform. Smula fetaosten samt de hackade soltorkade tomaterna över kycklingen.
  2. Koka ihop matlagningsgrädden tillsammans med gräslök, basilika, vitlök om så samt kycklingfonden.
  3. Häll såsen över kycklingen och grädda i 225 grader i 25 min. Servera med bandspagetti och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.