Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maj-Britts kycklingrätt

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott. Bra bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg filéerna i en osmord långpanna. Blanda ihop och slå marinaden över filéerna. Vänd dem några gånger. Ställ långpannan svalt och låt stå över natten. Morgonen efter sätts långpannan in i ugnen vid en temperatur av 225°C i ca 30 minuter. Låt sedan filéerna kallna i långpannan. Skiva sedan de kalla filéerna och lägg i en smord ugnsfast form. Koka ihop såsen och red av med maizenaredning för ljus sås. Häll såsen över filéerna, strö över riven ost och gratinera vid 225°C tills rätten fått fin färg. Servera med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lottahellani 3 januari 2010

    Det här vet jag är en av de godaste jag ätit, och den som bjöd mig på det hette också Maj-Britt....Kanske samma ?

  • karmas1 5 mars 2013

    2x5 alltså en 10:e poängare. Så mör och saftig kycklingen blev. Gästerna bad om receptet , både gammal som ung. 1000 tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.