Instruktioner
Lägg filéerna i en osmord långpanna.
Blanda ihop och slå marinaden över filéerna. Vänd dem några gånger.
Ställ långpannan svalt och låt stå över natten.
Morgonen efter sätts långpannan in i ugnen vid en temperatur av 225°C i ca 30 minuter.
Låt sedan filéerna kallna i långpannan.
Skiva sedan de kalla filéerna och lägg i en smord ugnsfast form.
Koka ihop såsen och red av med maizenaredning för ljus sås.
Häll såsen över filéerna, strö över riven ost och gratinera vid 225°C tills rätten fått fin färg.
Servera med ris och en grönsallad.
Det här vet jag är en av de godaste jag ätit, och den som bjöd mig på det hette också Maj-Britt....Kanske samma ?
2x5 alltså en 10:e poängare. Så mör och saftig kycklingen blev. Gästerna bad om receptet , både gammal som ung. 1000 tack.