Kycklingfilé vitlök recept

Laddar...
Din sökning gav 2260 träffar

Kycklingröra med potatis

En kycklingröra jag kom på en gång när det inte fanns så mycket hemma men den blev lysande! Funkar även men pasta eller ris, fast potatis tycker jag själv är godast!
Chicken wok med mango chutney

Wok är lätt att laga och kan slängas ihop av det man har där hemma. Det här är en god, kryddig och snabblagad rätt med många smaker jag prövat mig fram till några gånger. Saknar man någon ingrediens g..


Kyckling/kött/fiskgryta med curry..

En god och snabb gryta som kan varieras efter vad man är sugen på. Jag har testat både med kött och med kyckling och lika underbart gott :). Passar både til ris och som pastasås.Pollo almendrado (Mexikansk mande..

Denna maträtt är vanlig i södra Mexiko. Den skiljer sig från den svenska varianten. Vi åt den ofta när vi hälsade på hos Pedro, det är också hans recept jag lyckades få när jag var i Mexiko sist, den..


Mickes kycklingsnitzel

Mycket god rätt som jag blev väldigt nöjd med faktiskt. Är mycket mindre komplicerat än vad beskrivningen kanske utger den för att vara. Bara en hel del moment. Smaklig spis!


Indisk kyckling och grönsaksgryta

Jag hade kommit över en mörk indisk curry blandning som jag ville göra något av. Man får nog anpassa mängden curry efter vilken sort man får tag på. Chilin borde gå att byta ut mot sambal oelek och t..


Kyckling med chokladsås

Surfade runt på ett skojigt vin, "Cafê Culture Pinotage 2008" (nr 2369) från Sydafrika för 89:-, det doftar kaffe och är jättemumsigt! Hittade då detta recept som utlovade att tillsammans med kaffe-vi..

Balsamicokyckling med lök

Har ej prövat, jag har tydligen missat att Arla har kommit ut med en ny Kelda sås, nyss eller för ett tag sedan. Jag gillar ju balsamico, så här ska testas (måste på Ica och titta i hyllorna).Kycklinggryta med apelsin och kan..

Kan frysas En härlig gryta, kryddad med julkryddor som apelsin, kanel och saffran. Kan lagas ett par dagar i förväg, både för bekvämlighet och för att smakerna ska mogna. Servera gärna med couscous..Grillad kyckling med mos

Tänk stort när du lagar mat. Grillad kyckling håller sig utmärkt i kylen i tre dagar och kan med lite kärlek bli basen i en pastarätt eller sallad senare i veckan. Koka upp skrovet samtidigt som du ti..


Egen kycklingsås med fyra mixsåse..

Enkelt, snabb, mycket godare samt lite annorlunda möjligen i dagens jäktande samhälle. Har du en massa pulversåser hemma i skafferiet som bara står och samlar damm så kan man ju mixa ihop dem istället..


Italian Red

Först kom Green, sedan White och nu till slut den sista färgen i Italiens flagg. Riktigt gott och smakrikt...