Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé i grönsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Utsökt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i 1½ cm breda bitar. Salta och peppra dem lätt. Bryn bitarna i smör eller margarin. Ta upp dem.
  2. Sås: Låt löken bli lite glansig i smör på svag värme. Häll på hönsbuljong och grädde. Red av med maizenaredning för ljusa såser enligt anvisningarna på förpackningen. Krydda med senap, soja, basilika och lite salt och peppar.
  3. Lägg i kycklingköttet, låt allt koka tills köttet är färdigt, ca: 5-10 minuter.
  4. Servera kyckling och sås på en bädd av pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.