Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé lindad i parmaskinka med Västerbottensost och timjan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkel, god och snabb helgmysmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingfiléerna mellan plastfolie och banka ut dem tills de är lagom tunna. Riv Västerbottensosten och peppra filéerna, inget salt behövs eftersom både osten och skinkan är salt. Strö över osten och ha på timjan, linda sedan in filéerna i parmaskinkan. Stek dem ca 6 minuter per sida.
  2. Servera med goda tillbehör och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • crazycavylady 22 oktober 2011

    Red alert! Helt omöjligt att rulla ihop eländet, parmaskinka e flortunt och tål knappt att tas ur förpackningen. All fyllning faller bara ut. Sen ska man steka i stekpanna och vända på det. Gegga mojja blir det. Lycka till me att få plats med 1,5 dl ost på varje filé. o sen sno 3 parmaskinkor runt som trasas sönder av minsta lilla.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.