Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med vitlöksost och örter i en härlig sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda osten med det kryddgröna. Skär en ficka i den tjockaste delen på filén och fyll med osten med hjälp av en tesked. Ungefär hälften ska gå åt. Salta och peppra filéerna och stek dom 5 minuter/sida på ganska hög värme. Ta upp filéerna och lägg dom i en ugnsform och ställ in i ugnen på 225 grader.
  2. Häll mjölet i stekpannan och blanda om. Tillsätt grädde, vatten, crème fraiche och den resterande osten + lite soya för färgens skull. Låt såsen koka upp och puttra i några minuter under omrörning. Häll såsen över kycklingfiléerna och låt det stå inne i ugnen i 20 minuter.
  3. Servera med ugnspotatis och en god sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.