Festligt och gott värre - vad mer kan du begära??
Instruktioner
- Bryn kycklingfiléerna väl runt om i het panna. Salta och peppra.
- Blanda kräftspad, vin och saffran med crème fraiche och låt koka upp under omrörning. Red av med maizena. Smaka av med salt och peppar. Rör ner dill.
- Smörj en form och täck botten med kokt ris. Lägg över kycklingfiléerna och täck med 2/3 av såsen.
- Sätt in formen i 225°C, ca 15 minuter.
- Rör ner kräftstjärtarna i resterande sås.
- Ta ut formen och fördela kräftsåsen över kycklingen och sätt in ytterligare 5–10 minuter tills kycklingen är genomstekt, innertemp 72°C.
- Servera med Dole färdigskuren sallad, förslagsvis Gourmet.
Publicerat den
13 mars 2012
Liknande recept
Skriv kommentar