Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilégryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Åt den när min syster och hennes sambo hade 30-årskalas med släkten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna Bryn skinkan/baconen Salt, citronpeppar
  2. Koka ur stekgrytan med 1 dl vatten, sila skyn.
  3. Sås: Blanda sky, creme frachie, grädde, vitlöksklyftor, senap, krydda. Låt koka ihop. Strö över skinkan/baconen. Skiva kycklingfiléerna, lägg dem i en eldfast form. Häll såsen över.
  4. Värm i ugnen innan servering i cirka 20 min, 200°. Klipp rikligt med persilja över.
  5. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.