Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé, ädelostfylld med rosépeppar

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Filéer kan man ju knappt misslyckas med och är det sen lite gott runt omkring så är det kanon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en ficka i filéerna och fördela osten i dem. Lägg filéerna i en ugnsäker form, pensla med soja, strö över dragonen och häll i grädden.
  2. Stek i 200 g i mitten av ugnen ca 15 minuter. Vänd sen filéerna och pensla med olja. Strö över rosépepparen och låt stå i ugnen i ca 15 minuter till. Pressad potatis är min favorit till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Nilsson001 29 september 2013

    Temp i ugn?

  • Mellanbellan 30 september 2013

    200 grader

  • Nilsson001 4 april 2014

    Detta är enkelt och verkligen JÄTTE gott. Ett av mina favorit recept när det gäller kyckling. Tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.