Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mayas fyllda kycklingfilé

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mmmm...lättlagat och smakrikt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Gett långt snitt i mitten på varje kycklingfilé. Fyll snittet med ost.
  2. Lägg fileérna på varsin bit folie (lagom stor att göra ett paket av). Salta och peppra. Gör ett paket av folietn (obs! se till att det är tätt). Sätt in i ugnen. Ta ut efter ca 45-50 minuter.
  3. Servera med ris och grönsaker, sås behövs inte, skyn som blir i paketet är underbart god!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Geron 6 oktober 2008

    Denna rätt kommer att lagas många gånger kanongott. Vi serverade den med purjo/potatisgratäng o wokade grönsaker otroligt gott. Tack för receptet........

  • EnsammaMamman 20 oktober 2008

    Jättegod rätt som är väldigt enkel att göra. Kommer att tillagas fler gånger här hos oss.

  • Skruttan-pluttan 9 september 2010

    Gott! Och lite kul med folie'paket tycker jag, tack!

  • CenturyJ 23 april 2013

    Kycklingen var jättegod, gjorde klyftpotatis till istället för ris. Kommer göras fler gånger. Tack för receptet :)

  • lenasj65 7 december 2014

    Tyvärr tyckte jag inte om detta recept. När man öppnade foliepaketet låg där en grå tråkig kycklingfile med lite mjölkvit sky runt. Alla tyckte likadant

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.