Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgur med wokade grönsaker och kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyttigt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna, krydda med salt, svartpeppar och grillkrydda. Koka upp vatten, tillsätt salt och bulgur.
  2. Skär grönsakerna i mindre bitar som wokas tillsammans med pressad vitlök.
  3. Skiva kycklingfilén som sedan blandas med bulgurn och grönsakerna.
  4. Blanda turkisk yoghurt med sweet chilisåsen som skall serveras som sås till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.