Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonmarinerad kycklingfilé med gräddkokt pasta.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket läcker kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilén en gång på längden. Blanda olivolja, senap, tomatpuré, tabasco, vitlök, dragon, salt och peppar i en liten plastpåse. Lägg i kycklingen som får marinera i 2 timmar.
  2. Trä kycklingfilén på 8 spett. Lägg dem i en ugnsfast form. Stek kycklingen i ca 15-20 minuter i 225 º. Vänd spetten efter halva tiden.
  3. Koka spagettin efter anvisningen på paketet. Koka ihop kaffegrädde, vitlök och persilja i en kastrull. Koka så att grädden reduceras något. Tillsätt spagettin och låt alltsammans koka i 2-3 minuter. Ev behövs det mer salt.
  4. Servera kycklingspetten med gräddkokt spagetti och sallad gjord på apelsin, rädisor och salladsblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.