Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt kycklingfilé fylld med fetaost och soltorkade tomater!

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jag tycker fetaost och soltorkade tomater passar fint ihop och gjorde idag en blandning som jag fyllde kycklingfilén med!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader Smula ner fetaosten i en skål. Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken. Blanda ihop till en röra.
  2. Skär snitt i kycklingfiléerna och lägg i fyllningen. Snurra bacon runt om filéerna och bryn de i en stekpanna. Lägg kycklingen i ett ugnsfat och häll över stekskyn. Stek kycklingen i ugnen i 20-25 min. Sås Häll av skyn från kycklingen (ca 1 dl) i en kastrull och vispa i 1 tsk kycklingfond 2 dl Crème fraiche Lite soja för att färga såsen Låt koka upp under vispning Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.