Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmainlindad kycklingfilé med örter, ost & soltorkade tomater

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Sannes kyckling... ska provas snarast...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa kycklingfiléerna. Salta och peppra dem.
  2. Skär en längsgående ficka i kycklingfiléerna. Fyll varje ficka med soltorkade tomater, getost samt basilikablad
  3. Linda parmaskinka runt hela kycklingfiléerna. Bind steksnöre om dem om det behövs, så håller de samman bättre.
  4. Hetta upp smör och olja och bryn filéerna runt om.
  5. Placera kycklingfiléerna i en ugnsfast form och stek den färdigt i ugn på 125 grader.Använd en termometer och håll koll på stekningen. Filéerna är färdiga när termometern visar 70-72 grader
  6. Servera med ugnsrostade rotfrukter, ris eller cous cous.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • aQuarius 13 november 2009

    Så saftig kyckling! Tog bacon istället för parmaskinka, perfekt med sältan till kycklingen och fyllningen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.