Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel kycklingfilé i ugn med soya och crème fraiche

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Variera med standard/lätt crème fraiche och grädde beroende på hur mager ni vill ha rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form.
  2. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen.
  3. Gratinera i ugn 200 grader 30 minuter.
  4. Ps. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • EvisW 12 augusti 2010

    Enkelt och snabbt. Bra att de få ingredienserna är sådana man oftast har hemma.

  • annabramfors 23 februari 2011

    Supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.