Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé i ugnen

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod bjudrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna, hela eller i bitar, lägg i ugnsform.
  2. Knaperstek baconet, strö över kycklingen.
  3. Mosa fetaosten med en gaffel och lägg ner i en bunke.
  4. Blanda därefter ner de resterande ingredienserna och rör om. Häll det över kycklingen.
  5. Ställ in i ugnen, ca 30 minuter på 175 grader.
  6. Servera gärna med pressad potatis och sallad!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • tagetes 29 mars 2008

    den var mycket god

  • Helena1989 30 april 2008

    Gott recept. Dock skulle det ha varit gott med rostade jordnötter i också.

  • mclpb 18 augusti 2009

    En mycket god rätt. För att fà en riktigt mör kycklingfilé marinerar jag den gärna i honung, soja och olivolja, i flera timmar. Till det här receptet använde jag en crème fraîche med örter. Det var gott. Bravo till camilla 1982 ! mclpb

  • tjorven66 3 januari 2011

    Kyckling, fetaost och bacon, mycket bra smakkombination. Enkelt och gott helt enkelt !

  • ChristelBenke 6 januari 2012

    Mycket gott och uppskattat av alla 9 som åt detta när jag lagat till det! Kan varmt rekommenderas! Går dock utmärkt att använda annan buljong än flytande, jag rörde ut lite buljong i pastaform (Alpnaerings) i lite av grädden som jag värmt i mikron och det funkar jättebra! Funkar även utan fetaost :).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.