Gott recept. Dock skulle det ha varit gott med rostade jordnötter i också.
mclpb18 augusti 2009
En mycket god rätt. För att fà en riktigt mör kycklingfilé marinerar jag den gärna
i honung, soja och olivolja, i flera timmar. Till det här receptet använde jag en
crème fraîche med örter. Det var gott. Bravo till camilla 1982 !
mclpb
tjorven663 januari 2011
Kyckling, fetaost och bacon, mycket bra smakkombination. Enkelt och gott helt enkelt !
ChristelBenke6 januari 2012
Mycket gott och uppskattat av alla 9 som åt detta när jag lagat till det! Kan varmt rekommenderas! Går dock utmärkt att använda annan buljong än flytande, jag rörde ut lite buljong i pastaform (Alpnaerings) i lite av grädden som jag värmt i mikron och det funkar jättebra! Funkar även utan fetaost :).
den var mycket god
Gott recept. Dock skulle det ha varit gott med rostade jordnötter i också.
En mycket god rätt. För att fà en riktigt mör kycklingfilé marinerar jag den gärna i honung, soja och olivolja, i flera timmar. Till det här receptet använde jag en crème fraîche med örter. Det var gott. Bravo till camilla 1982 ! mclpb
Kyckling, fetaost och bacon, mycket bra smakkombination. Enkelt och gott helt enkelt !
Mycket gott och uppskattat av alla 9 som åt detta när jag lagat till det! Kan varmt rekommenderas! Går dock utmärkt att använda annan buljong än flytande, jag rörde ut lite buljong i pastaform (Alpnaerings) i lite av grädden som jag värmt i mikron och det funkar jättebra! Funkar även utan fetaost :).