Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakad kycklingfilé med ost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel rätt som är lätt att göra! !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingfiléerna nästan klara i ett stekjärn.
  2. Bred under tiden ut smördegen och kavla den lite tunnare, dela den i fyra delar.
  3. Lägg en klick vitlöksost på varje bit.
  4. Lägg kycklingfiléerna på smördegen med osten under, stäng degknytet och lägg det i en ugnsfast form med skarven neråt.
  5. Pensla med ägg och sätt i ugnen 5-10 minuter på 225 grader. De är klara när de är gyllenbruna.
  6. Blanda matlagningsgrädden med resten av vitlöksosten. Ta i fransk senap, lite pressad citron och en nypa salt av vardera salt, vitpeppar och socker. Låt såsen koka upp och red om det behövs.
  7. Servera med ris el pasta och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.