- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Enkel rätt som är lätt att göra!
!
Instruktioner
- Stek kycklingfiléerna nästan klara i ett stekjärn.
- Bred under tiden ut smördegen och kavla den lite tunnare, dela den i fyra delar.
- Lägg en klick vitlöksost på varje bit.
- Lägg kycklingfiléerna på smördegen med osten under, stäng degknytet och lägg det i en ugnsfast form med skarven neråt.
- Pensla med ägg och sätt i ugnen 5-10 minuter på 225 grader. De är klara när de är gyllenbruna.
- Blanda matlagningsgrädden med resten av vitlöksosten. Ta i fransk senap, lite pressad citron och en nypa salt av vardera salt, vitpeppar och socker. Låt såsen koka upp och red om det behövs.
- Servera med ris el pasta och en grönsallad.
Publicerat den
3 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar