Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med vitlöksost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En mycket god rätt som du kan förbereda dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Helstek kycklingfiléerna. Lägg fileérna i en form.
  2. Tärna skinkan och silverlöken och fräs upp det i smör.
  3. Blanda ihop skinka och lök med resten av ingredienserna, låt allt koka ihop en liten stund.
  4. Häll såsen över filéerna.
  5. Serveras med kroketter och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 27 oktober 2008

    Supergott. Uteslöt tomatpure'n och använde bacon istälet för skinka. Bra rätt att förbereda. Serverade potatisgratäng med vitlök och en sallad till. En jättebra bjudrätt. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.