- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En lättlagad och supergod middag.
Instruktioner
- Sätt på vattnet för att koka riset
- Pusta kycklingfilén, och strimla den, eventuellt kan du skiva den i bitar. Stek den sedan i lite smör, så den får fin färg. Krydda inte
- Lägg créme fraichen i en gryta, tillsammans med grädden, buljongtärningen, och svartpeppar. Skiva även osten så den blir lättare att smälta och lägg även den i grytan.
- Rör om tills allting har smält, och lägg sedan i den strimlade kycklingen, och låt det småputtra i 4-5 minuter
- Servera med kokt ris, och valfri sallad.
Publicerat den
8 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för ett utsökt recept. Tänk att något så enkelt kan bli så gott. Gjorde rätten i helgen och det blev succé. Nästa gång ska jag eventuellt lägga till någon grönsak eller kanske lite svamp.
Mmm! Enkelt och gott! Blev uppskattad av hela familjen. Tack för receptet!
Jättegott, vi brukar göra med lite cayenpeppar ockå i , och utan grädde. vi har potatis till och kokt broccoi, Ungarna älskar det och även personer som inte "tyckerom" ädel ost äter jättemycket av det.
Detta Var Absolut SUPER-GOTT, tyckte alla i familjen!
Underbart recept! Har lagat den här rätten flera gånger sen jag hittade receptet. Hur gott som helst!
Hej! Brukar göra liknande recept som ditt fast med lite krossad Rosé Peppar i och en blåmögelost ifrån Willys (halvcirkelformad förpackning) då den ger mycket smak och servera till pressad potatis, Men nästa gång så blir det att testa ditt recept låter riktigt smaskens.
Kanongott recept. En stor favorit i familjen