- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Mycket grädde tillsammans med baconosten ger en god smak på allihopa.
Instruktioner
- Skär filén i mindre mindre, inte munsbitar utan lagom stora portionsbitar och lägg dem i en ungsäker form med ganska höga kanter. skiva löken och tillsammans med haricorts vertesen läggs de över kycklingen.
- Blanda baconost, grädde, mjölk, salt o peppar och häv blandningen över kycklingen.
- ugnen behöver vara på ca 200 grader o sätt in formen i ca 45 min eller har ni gjort stora bitar kyckling så öka tiden lite. Gräddblandningen ska få fin gyllenbrun färg o puttra ordentligt.
- Servera med pasta och en sallad till.
Publicerat den
12 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack så hjärtligt för detta helt underbara recept, mycket gott...
Jättegod och smidig rätt. Jag la även till lite stekt bacon. Detta kommer jag att göra igen. Tack för receptet. Kram Disen
Riktigt god och enkel rätt när man vill äta gott men ej lägga ner så mycket tid på fredagskvällen efter jobbet. Grabben som har flyttat hemifrån bad om receptet och det är ett gott tecken.
Gott gott gott, har gjort denna rätt flera gånger