Skär en skåra i varje kycklingfilé och banka ut dem lätt. Rör ut philadelphia osten med senap och dragon.
Bred osten över kycklingen och rulla samman dem. Krydda med salt och peppar. Vira in varje filé i en skiva bacon. Fäst med en tandpetare.
Bryn varje filé i lite matfett. Lägg över dem i en eldfastform. Stek filéerna mitt i ugnen ca: 20 minuter, eller tills de är genomstekta.
Skala och finhacka löken under tiden. Fräs den mjuk i lite matfett. Tillsätt apelsinskal, apelsinsaft, vin, buljong och ingefära. Låt såsen puttra samman ca: 5 minuter. Sila såsen och häll tillbaka den i kastrullen.
Låt såsen koka upp på nytt och red av med maizena. Såsen ska vara lite simmig. Smaka av och vispa ner smöret så att såsen blir blank. Smaka av med salt och peppar.
Supergott! Mycket uppskattat av gästerna.