Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med fetaost och grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkelt och gott både som bjudrätt och matlåda. Grönsakerna och oljan ger en god sky.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Tina kycklingfiléerna om de är frysta. Stek dem med lite margarin i stekpanna tills köttsaften är genomskinlig, ca 5 minuter på var sida.
  2. Skiva filéerna och lägg dem i en ugnssäker form. Krydda med grillgryddan.
  3. Skär grönsakerna i bitar och fördela över kycklingfiléerna. Häll fetaosten och olivoljan över. Sätt in formen i mitten i ugnen i 30 minuter. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.