Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med fetaost och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det här är en lättlagad och läcker rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Smörj en ugnssäker form. Lägg i kycklingfiléerna och krydda med salt och peppar. Repa av bladen från basilikan och hacka dem grovt. Strö basilikan över kycklingfiléerna och smula över fetaosten. Häll över grädden. Sätt in rätten i ugnen i 20 minuter. Strö över oliverna före servering och servera med fullkornsris och en stor sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.