Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med fetaost och soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett supersmarrigt recept som går hem hos alla! Enkelt att göra och det går även bra att göra i förväg för att sedan bara sätta in i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn fliéerna snabbt på stekjärnet. Lägg dem i en ugnssäker, smord form.
  2. Skär fetaost, soltorkade tomater och purjolök i små bitar. Lägg ner allt i vispgrädden tillsammans med basilikan och eventuellt salt och peppar.
  3. Häll blandningen över kycklingfiléerna och sätt in i ugnen.
  4. 200 grader i 20-30 minuter.
  5. Servera med ris, pasta, pressad potatis eller pommes och en fräsch sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.