Kycklingfilén lindas in i parmaskinka och steks i ugn. Till det potatisskivor med fetaost.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°C.
- Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar och linda parmaskinka runt varje kycklingfilé. Lägg dem i en ugnssäker form. Skär potatisen i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg potatisskivorna på en plåt. Pensla dem lite olja och krydda med salt och peppar.
- Sätt in kycklingen och potatisen i ugnen. Stek kycklingfiléerna 15-20 minuter eller tills kycklingfiléns innertemperatur är 70°C. och potatisen ca 25 minuter eller tills den är mjuk. Smula fetaosten över potatisen och låt den stå ytterligare ca 5 minuter.
- Skala och skiva löken. Fräs löken i resten av oljan. Rör ner vinäger och honung och låt löken koka sakta tills den blir mjuk. Smaka av med salt och peppar.
- Servera kycklingfilén med fetaostpotatisen och rödlök.
Publicerat den
26 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar