Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med gorgonzolasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

För alla kycklingälskare.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Lägg kycklingfiléerna i lite olja. Skär tomaterna i klyftor, ta bort kärnhus och skinn, tärna köttet. Smält smöret i en kastrull. Mosa ner osten och vitlöken i smöret. Häll på grädden och buljongen. Låt koka på svag värme i ca 10min. Salta och peppra. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna. Fräs spenaten i ett par minuter, krydda med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.