Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med paprika- och chilisås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En höjdare, behöver inte säga mer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela filéerna i mindre bitar, salta och peppra. Lägg dem i smörad form. Strimla bacon och knaperstek dem.
  2. Koka upp crème fraiche, köttbuljong. Spä på med 1 - 2 dl grädde om det är för lite sås. Häll över såsen i formen.
  3. Ugnsvärme 200°, cirka 45 min. Klyftpotatis passar utmärkt till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • AckisF 29 juli 2009

    Supergott!! Men om baconen är saltad så bör man kanske inte salta kycklingen. Blev lite väl salt för vår smak. Väldigt lättlagat!

  • Mahs 31 januari 2010

    Jätte gott. Lättlagat. Kommer att göra den här rätten flera gånger.

  • CarinaB73 17 december 2010

    Tack för det fina fotot!!!! God Jul!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.