Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader. Tillaga klyftpotatis.Skala lök och vitlök. Hacka dem. Skölj och kärna ur paprikorna och skär dem i långa bitar på längden. Skölj och skär zucchinin i halvmånar. Hetta upp några msk olivolja i en stor panna (wok går utmärkt). Tillsätt lök, vitlöksklyftor, paprika och zucchini och fräs några minuter. Blanda ner tomatkross och smaksätt med salt och caynnepeppar. Låt koka utan lock minst 10 minuter. Blir nästan godare dagen efter. Pensla kycklingfiléerna med 1 msk av oljan. Krydda dem med salt och peppar. Grilla eller stek dem ca 15 minuter runt om eller tills innertemperaturen är 70° C. Lägg upp på fat och ringla över peston. Ett tips är att låta de få färg i panna eller grill och sedan låta de gå några minuter i ugnen som redan är varm.
Gott, gotti gott GOTT!
Mkt gott recept. Det ska jag göra fler ggr.