Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med skogssvampstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och lättlagat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna på båda sidor. Låt eftersteka ca 10 min, gärna under lock.
  2. Skiva under tiden svampen. Fräs den i en klick smör. Pudra på mjölet och häll på grädden. Låt såsen koka ihop ett par minuter och smaka av med soja, salt och peppar.
  3. Servera stuvning och kyckling med pressad potatis. Dekorera med tomatskiva och persiljekvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.