Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med tomat och oliv

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Kall kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver, örter och dressing. Kan med fördel göras dagen före. Passar på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175°
  2. Bryn kycklingfilén i en stekpanna med lite smör. Stek den färdig i ugnen på. Den är klar när den har en kärntemperatur på 75°. Låt kycklingen kallna.
  3. Strimla de soltorkade tomaterna och dela ev. oliverna. Blanda ihop dressingen.
  4. Skär den kalla kycklingen i bitar och blanda med soltorkade tomaterna, oliverna och dressingen. Låt stå någon timma för att dra till sig. Kan med fördel göras dagen före.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tallasen 16 juni 2010

    Vi hade fest förra helgen för ca 80 pers som blev väldigt lyckad bl.a. beroende på den goda maten.Fick mycket beröm och många vill ha receptet. Vi gjorde den på fläskfile( för vi hade en annan kycklingrätt) och det gick jättebra. några bitar blev över och det tog några av gästerna med sej hem så att några andra i familjen fick smaka så allt tog slut. Toppen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.