Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med zuccinipasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filéerna med salt och peppar. Stek gyllenbruna i lite olja och efterstek i ugnen på 125°C till innertempen är 65°C. Koka pastan al-dente och håll varm.
  2. Hyvla zuccinin i ca 2 mm tunna skivor. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna, medelvärme. Lägg i zuccinin och vänd runt i oljan tillsammans med hackad vitlök och hackad persilja.
  3. När zuccinin börjar mjukna blandar man ner pastan och låter den bli varm tillsammans med zuccinin. Krydda med salt och peppar. Servera med fetaost, svarta oliver samt kycklingfiléerna.
  4. Smaklig måltid !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.