Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och extremt enkelt att tillaga! (Halvsöligt) Karln min älskar det! ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Fyllning: Finhacka paprikan, pressa vitlöken och blanda ner det och Philadelphiaosten i en lagom stor bunke
  3. Tillagning: Se till så att kycklingen är ordentligt upptinad Förstek filéerna tills de får en fin yta, de ska EJ vara genomstekta Skär en så stor ficka som möjligt i varje filé Fyll sedan filéerna med fyllningen. Förslut öppningen, antingen knyter du ett stek snöre runt filén eller så kan du "nåla" igen öppningen med hjälp av tandpetare Lägg filéerna i en ugnsform och låt dem stå i ugnen i ca 30 minuter, 175 grader
  4. Servera gärna med ris & en god grönsallad till. Potatis och pasta går även jätte bra att servera kycklingen till.
  5. Om det blir kvar av fyllningen kan man snabbt koka upp den och servera den bredvid, blanda ut med en gnutta vatten så blir den mer såsig.
  6. Smaklig måltid!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.