Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfiléer med dijonsenap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb och enkel maträtt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Dela kycklingfiléerna på längden och lägg dem i en smord ungsfast form. 2. Salta och peppra (eller byt ut och strö över med ört- och vitlökskryddan). 3. Vispa ihop mjölk, vispgrädde, soya, kycklingfond, dijonsenap och potatismjöl och häll blandningen över kycklingfiléerna. 4. Koka i ugnen ca 30-35 min i 200 grader. 5. Strö över med ev. persilja.
  2. Om man vill, så kan man också lägga i skivade bananer och ananas samt stekta gula kantareller uppepå kycklingfiléerna, innan man häller blandningen över (nr 3).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.