Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En favorit i familjen, efter att vi infört mer LCHF-kost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklingen, skär den i mindre bitar och lägg den i en ugnssäker osmord form. Strimla bacon, ansa och strimla purjolöken. Bryn bacon, purjolök och svamp i smör och lägg det över kycklingen i formen.
  2. Rör ihop crème fraiche, grädde, senap och dragon och häll det över gratängen.
  3. Toppa med riven ost.
  4. Tillaga i mitten av ugnen, 225 grader i cirka 20 minuter tills osten fått fin färg.
  5. Servera med sallad, gurka och tomat.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • MosterNettan 16 maj 2009

    Supergod och enkel maträtt. Kommer att bli ett favorit att bjuda på!

  • OCMadde 9 februari 2012

    Anvande 1 kyckling och farska champinjoner. Valdigt gott, smakade som beasas :) 5a fr oss.

  • evaullabritt 23 november 2012

    Testade idag med lite förändringr. Osötad senap, inte så mycket purjolök minskar ytterligare på kolhydraterna. Tog färska kycklingbröst instället för färdiggrillad kyckling, vilket kräver lite mer kryddor. Gott och lättlagat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.