- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En favorit i familjen, efter att vi infört mer LCHF-kost.
Instruktioner
- Rensa kycklingen, skär den i mindre bitar och lägg den i en ugnssäker osmord form. Strimla bacon, ansa och strimla purjolöken. Bryn bacon, purjolök och svamp i smör och lägg det över kycklingen i formen.
- Rör ihop crème fraiche, grädde, senap och dragon och häll det över gratängen.
- Toppa med riven ost.
- Tillaga i mitten av ugnen, 225 grader i cirka 20 minuter tills osten fått fin färg.
- Servera med sallad, gurka och tomat.
Publicerat den
11 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergod och enkel maträtt. Kommer att bli ett favorit att bjuda på!
Anvande 1 kyckling och farska champinjoner. Valdigt gott, smakade som beasas :) 5a fr oss.
Testade idag med lite förändringr. Osötad senap, inte så mycket purjolök minskar ytterligare på kolhydraterna. Tog färska kycklingbröst instället för färdiggrillad kyckling, vilket kräver lite mer kryddor. Gott och lättlagat.