Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Har gjort den ett antal gånger och är omtyckt av så väl vuxna som barn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingen. Skär köttet i mindre bitar. Skala och finhacka lök och vitlöksklyftor. Skiva champinjonerna och strimla paprikorna. Fräs löken mjuk i matfettet utan att ta färg. Tillsätt vitlök, svamp, och paprikan bryn det tillsammans. Salta och peppra.
  2. Blanda kyckling och grönsaksfräset i en eldfast form.
  3. Smält osten tillsammans med grädden och buljongen vispa den slät. Rör i paprikapulvret smaka av med salt och peppar. Häll såsen över kycklingen och grönsakerna.
  4. Gratinera i ugnen 225 grader tills ostsåsen får färg cirka 15-20 minuter.
  5. Severa med ris eller klyftpotatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.