- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Har gjort den ett antal gånger och är omtyckt av så väl vuxna som barn.
Instruktioner
- Bena ur kycklingen. Skär köttet i mindre bitar.
Skala och finhacka lök och vitlöksklyftor.
Skiva champinjonerna och strimla paprikorna.
Fräs löken mjuk i matfettet utan att ta färg. Tillsätt vitlök, svamp, och paprikan bryn det tillsammans. Salta och peppra.
- Blanda kyckling och grönsaksfräset i en eldfast form.
- Smält osten tillsammans med grädden och buljongen vispa den slät. Rör i paprikapulvret smaka av med salt och peppar. Häll såsen över kycklingen och grönsakerna.
- Gratinera i ugnen 225 grader tills ostsåsen får färg cirka 15-20 minuter.
- Severa med ris eller klyftpotatis
Publicerat den
4 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar