Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med nachochips

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ännu ett påhitt som blev lyckat. Lättlagat och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéerna i bitar. Krydda dom med salt, peppar och tacokrydda. Stek dom. Lägg lite nachochips i en smörad ugnsform. Lägg kycklingen över.
  2. Blanda crème fraiche, lite tacokrydda och tacosåsen. Häll det över kycklingen. Lägg lite chips överst och strö på den rivna osten. Gratinera i 200º tills osten smält och fått färg.
  3. Servera med ris och sallad. Du väljer själv hur mycket utav nachochipsen du vill ha.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • farmoringer 31 januari 2009

    Det här var supergott. Jag tog hälften turkisk youghurt och hälften crèmefraiche. Blev säkert lite syrligare i smaken, men det var gott. Använde västerbottenost..

  • tilda 9 februari 2009

    Var jättegott, men hade varit godare om jag inte tagit för het tacokrydda ( eller för mycket kanske ).

  • zingosa 11 februari 2010

    ska prova i kväll,återkommer med kommentarer.

  • Smultron84 29 juli 2012

    Tack så jättemycket för ett riktigt gott recept. Det kommer vi göra om =D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.