Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med spenat och tortellini

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Skapade en gratäng med det jag hade hemma med ett bra och smakrikt resultat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i mindre bitar och stek den med chicken & steak och chili explosion kryddorna. Stek baconet och blanda med kycklingen.
  2. Koka tortellinin enligt anvisningen på paketet tillsammans med hönsbuljongtärningen.
  3. Ta bort skaftet på spenatbladen och strimla den. Dela fetaosten och tomaterna i tärningar. Skär rödlöken i halvmånar. Blanda ihop spenaten, fetaosten, tomaterna och rödlöken, salta och peppra efter smak.
  4. Blanda ihop crème fraiche och grädde och värm någon minut.
  5. Lägg tortellinin i botten på en eldfast form. Fördela spenatröran ovanpå tortellinin och lägg därefter på kycklingen. Häll över crème fraicheblandningen.
  6. Gratinera i ugnen cirka 20 - 25 minuter, 225 grader.
  7. Servera med en grönsallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.