Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott i gott

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfilén i cm-stora bitar. Marinera dem i valfri marinad 1-2 timmar. Stek wokgrönsakerna mjuka i lite fett, lägg dem i en smord ugnsform. Stek kycklingen i omgångar, var noga med stekningen så den blir genomstekt. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, men korta av tiden med några minuter eftersom den ska in i ugnen en stund. Häll av pastan och lägg den över grönsakerna i formen. Lägg tillbaka alt kycklingkött i stekpannan när allt är genomstekt och strö över pastasåspulvret, späd med vätska enligt påsen. Låt koka ihop ett par minuter. Häll kycklingsåsen i formen över pastan och grönsakerna. Rör om så att allt blandas väl. Strö över riven ost så att det täcker. Gratinera i 225 gr i 12-15 min,servera med sallad & ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.