Värm ugnen till 200 grader.
Strimla kycklingfiléerna, stek dem gyllenbruna, salta och peppra (eller bena ur kycklingen och dela köttet i mindre bitar).
Blanda ihop Creme Fraiche, bearnaisesås och mango chutney.
Bred ut kycklinköttet i en ugnssäker form och slå över såsen. Strö över den rivna osten.
Gratinera i ca 20 minuter, tills osten är gyllenbrun
HEj, har du kollat antalet kolhydrater på färdig beaneisesås.....inte så lchf faktiskt.....
mysmarre10 december 2009
där är faktiskt färdiga bearnesåser med lite kolhydrater. hittade en med bara 2 kolhydrater
mysmarre12 december 2009
DETTA VA JÄTTEGOTT
-rc-26 december 2009
Detta är vårt favorit-recept a la lchf. Även om vi slutat att leva efter diet, så gör vi denna rätt ofta:)
Mums!
miramamman6 november 2010
mycket gott, som vanligt lite för mycket sås, men det gör inge för jag sparar såsen och steker på mera kyckling bara så blir det lunch i veckan oxå. 4 p får den för det kunde varit mera stuns i såsen, jag tog ändå 3 msk chutney. men absolut blir det fler gånger, det gick så snabbt att göra dessutom .
HEj, har du kollat antalet kolhydrater på färdig beaneisesås.....inte så lchf faktiskt.....
där är faktiskt färdiga bearnesåser med lite kolhydrater. hittade en med bara 2 kolhydrater
DETTA VA JÄTTEGOTT
Detta är vårt favorit-recept a la lchf. Även om vi slutat att leva efter diet, så gör vi denna rätt ofta:) Mums!
mycket gott, som vanligt lite för mycket sås, men det gör inge för jag sparar såsen och steker på mera kyckling bara så blir det lunch i veckan oxå. 4 p får den för det kunde varit mera stuns i såsen, jag tog ändå 3 msk chutney. men absolut blir det fler gånger, det gick så snabbt att göra dessutom .