Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader. Strimla kycklingfiléerna, stek dem gyllenbruna, salta och peppra (eller bena ur kycklingen och dela köttet i mindre bitar).
  2. Blanda ihop Creme Fraiche, bearnaisesås och mango chutney. Bred ut kycklinköttet i en ugnssäker form och slå över såsen. Strö över den rivna osten. Gratinera i ca 20 minuter, tills osten är gyllenbrun
  3. Servera en god grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • MammaIrene 6 juni 2009

    HEj, har du kollat antalet kolhydrater på färdig beaneisesås.....inte så lchf faktiskt.....

  • mysmarre 10 december 2009

    där är faktiskt färdiga bearnesåser med lite kolhydrater. hittade en med bara 2 kolhydrater

  • mysmarre 12 december 2009

    DETTA VA JÄTTEGOTT

  • -rc- 26 december 2009

    Detta är vårt favorit-recept a la lchf. Även om vi slutat att leva efter diet, så gör vi denna rätt ofta:) Mums!

  • miramamman 6 november 2010

    mycket gott, som vanligt lite för mycket sås, men det gör inge för jag sparar såsen och steker på mera kyckling bara så blir det lunch i veckan oxå. 4 p får den för det kunde varit mera stuns i såsen, jag tog ändå 3 msk chutney. men absolut blir det fler gånger, det gick så snabbt att göra dessutom .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.