Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggratäng med fetaost och pesto

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mycket god gratäng. Fungerar både till vardag som fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader.
  2. Koka pastan som det står på förpackningen, det går att använda vilken pasta som passar dig bäst.
  3. Skiva kycklingen i små bitar och bryn i stekpanna tills de fått fin färg.
  4. Blanda peston och fetaosten genom att krossa det i en bunke med en gaffel. Häll i grädden.
  5. Låt pastan rinna av och häll det i en ugnsäker form. Häll över kycklingen och till sist vätskan.
  6. In i ugnen i 20 minuter.
  7. Servera med en god sallad. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kallin 16 februari 2013

    Mycket gott!!!! Kompletterade med chorizo, vitlök och medelhavsbuljong men detta är ett av de bästa "grundrecept" jag provat. All heder till Moaberglund :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.