- Serverar: 2 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Super god och enkel gratäng som går fort att svänga ihop!
Instruktioner
- Sätt ugn på 225 grader
- Stek kycklingfiléerna i 2 min på varje sida, krydda med salt, peppar och pressad vitlök.
- Lägg filéerna i en ugnssäker form och klicka över peston (man kan ta den pesto man föredrar, jag har testat med både basilikapesto och paprika- och cashewnötspesto, lika gott!)
- Skär osten i tunna skivor och lägg över filéerna (går bra med mozarellaost i påse med färdighackad),
- Häll över grädden.
- Halvera tomaterna och lägg dem i grädden med snittytan uppåt, stänk/ringla över balsamvinägern/cremen och strö över pinjenötterna.
- Tillaga mitt i ugnen i ca 30 min.
Servera med ris och en god sallad.
Publicerat den
20 september 2012
Liknande recept
Skriv kommentar