Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lchf - kycklinggryta med bacon och dragon

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Vi äter denna med Indisk blomkål till och övriga familjen har fullkornspasta, ris eller ugnsstekt potatis till.. När vi åt denna gryta idag konstaterade vi att den är så god att egentligen behövs inga tillbehör!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconet i mindre bitar och knaperstek, Häll över i en gryta.
  2. Skiva purjolöken och fräs den mjuk i smör, häll över i grytan.
  3. Kycklingfilén delas i grytbitar och stekes i smör. Lägg över i grytan.
  4. Häll över grädden, dragon och skvätt över lite muchroom soy.
  5. Smaka av med salt och peppar.
  6. Låt grytan puttra 15-20 minuter. Klart!
  7. Serveras med Indisk blomkål.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • suja11 27 augusti 2009

    Jättegod rätt. Kommer att göra den ofta.

  • Lavinini 27 augusti 2010

    Jättegott. Enkel att göra. Gjorde grytan på förmiddagen, värmde på kvällen när gästerna kom. Perfekt!

  • lena4 30 oktober 2011

    Håller med grytan va jättegod. Tog mer dragon än som stod i receptet. Och enkel o snabb att göra. Betyget blir en femma från oss. Lena

  • Mistys 21 april 2012

    Mycket , mycket gott. Jag tar dock mer dragon och lite vitlökspulver också. Underbart gott som verkligen rekommenderas till alla oavsett om man äter LCHF eller inte. 5 stjärnor av mig och min familj.

  • mysan58 23 mars 2014

    Suveränt gott!!

  • Patricia Lindbäck 2 maj 2021

    Indisk blomkål - hur lagade man den?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.